Replacing the mechanical seal of the Crane 2 (N SEAT) seal

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All componentsare held togther by a snap ring in a unized construction design and canbe repaired easily on-site. High Quality Mechanical SealsDescription: Burgmann MG920/ D1-G50 sealJo

Featured Products

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

 

High Quality Mechanical Seals


Description:
 

Burgmann MG920/ D1-G50 seal

John Crane type 2 seal

Flowserve 200 seal

Latty T200 seal

Roten RB02 seal

Roten 21 seal

Sealol 43 CE short seal

Sterling 212 seal

 

1. Operational Conditions:
Temperature: -20ºC to +120ºC 
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s 
2. Materials:
Stationary Ring: Ceramic (Alumina), Silicon Carbide Reaction Bonded, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Ni-binder Tungsten Carbide 
Rotary Ring: Resin Impregnated Carbon Graphite (Furan), Antimony Impreg, Carbon Graphite, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Silicon Carbide Reaction Bonded 
Secondary Seal: Nitrile (NBR), Ethylene Propylene (EPDM), Fluorocarbon Rubber (Viton)Spring and Metal Parts: Stainless Steel, Stainless Steel
3. Seat Type: 
Standard: JRCT20 
Alternative: JRCT24, JRCG60
4. Applications: Clean Water, Sewage Water, Oil and other moderately corrosive fluids

 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+120ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q2,Q1,U2,U1

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2,U1,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Seat Type:

 

Standard: JRCT20 
Alternative:JRCT24, JRCG60

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids


Mechanical Seal Replacement to Crane 2 (N SEAT) Seal


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal Replacement to Crane 2 (N SEAT) Seal




Mechanical Seal Replacement to Crane 2 (N SEAT) Seal


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com

Contact us

Please feel free to give your inquiry in the form below We will reply you in 24 hours